Arbetlösheten ökar och jobben minskar

Vart har alla jobben försvunnit?!
Nu när det egentligen ska finnas hur många jobb alternativ som helst så hittar man inte jobb längre. Jag hörde på nyheterna också att det kommer bara och bli svårare för ungdomar att skaffa jobb. Det har redan börjat märkas säger jag bara. Det värsta är att folk gnäller om att man ska jobba men det man inte lagt märke till är att det nu på senaste tiden finns väldigt ont om jobb. Så får man inte heller glömma lågkonjunkturen som finns, men om man bortser från det så har det bara blivit sämmre med jobb sen den borgliga regeringen tog styret. Visst fanns det jobb från början men konstigt nog så riskerar ca. 150 000 personer missta jobbet fram till år 2010. Vad detta tyder på är helt enkelt att jobb alternativen kommer sänkas drastiskt.

Vill ni läsa mer Klicka här.

Jag har själv sökt ett tio-tal olika jobb nu på den senaste tiden och det enda svar jag får är: vi hör av oss till dig.
Det var svaret efter varje CV jag skicka.



Ras:ism!

                                              
Rasism finns överallt, i nästan varje land finns det en minoritet av den gruppen såkallade "Rasister". Det här är beviset på att det inte är någon skillnad på vissa människor och djur. Lejonen försöker alltid vara den härskande gruppen över andra precis som den "vite" människan anser sig som en härskare. Hur ska man kunna beskriva det på ett annat sätt än djuriskt. Varför heter vi människor, "joo för att skilja oss från djur", det måste ligga nått i det. Men vissa envisar tyvärr och vill inte vara en del av det.

Hur definierar man ordet Ras:ism, det är en Rasdiskriminering som "undantag, inskränkning eller företräde på grund av ras, hudfärg, härstamning eller nationellt eller etniskt ursprung, som har till syfte eller verkan att omintetgöra eller inskränka erkännandet, åtnjutandet eller utövandet, på lika villkor, av mänskliga rättigheter och grundläggande friheter på politiska, ekonomiska, sociala, kulturella eller andra områden av det offentliga livet". Det har även FN bekräftat.

Vad jag också lagt märke till är att en hel del bloggare uttrycker sig på ett rasistiskt sätt och det hoppas jag får ett stopp.
Jag hoppas människor inser vad rasism egentligen är, är det någon som vill diskutera det här ämnet ännu mer, så är ni välkomna!

//Peace

Dubbel förlust!

Så förlora Juventus sin viktiga borta match och det var absolut inte vad jag hade förväntat mig. Jag trodde verkligen på att det skulle sluta 1-1, precis som jag skrev i mitt förra inlägg. Nu är det mycket mer press på dom hemma och det lär bli hårt. Haha och vem kunde tro att Real Madrid skulle förlora sin hemma match, helt otroligt vad fel det gick. Men så är det i fotbollsvärlden, allt kan hända..preecis ALLT!
Vem hade tippat på denna match??

Över till det viktiga...

Spelandet och oddsandet är något vanligt i dagens samhälle bland ungdomar.
Hur ska man se på det?
Ungdomarna blir allt mer spelberoende och därmed drabbar sig själv i grova skulder och massa annat trubbel. Samhället borde se på det här som ettt riktigt allvarligt problem, men istället så blir det bara allt fler spelmöjligheter för dessa stackars människor. Det är som att lägga framför ett barn en godis påse men i påsen finns det inte bara godis utan också kokain!!!!
Har man väl hamnat i spelvanan så blir det svårt att sluta precis lika svårt som att sluta med droger.
Pengar är något som människan lätt förälskas i och det kan leda till att man bara vill ha mer, fast man redan har tillräckligt nog. Till slut har man hamnat i en ond cirkel och skadat sig själv och sin omgivning. Man försöker fixa fram pengar oavsett konsekvenser och märker inte det förens det är försent. Vad är då skillnaden mellan droger och spelande? Inte så stor skillnad alls tycker personligen jag, eftersom det till slut leder till samma problem.

Hur kommer det sig att staten inte gör något åt saken utan låter det bara förvärras?
Jag ser på det här som ett mycket allvarligt problem, som man ska sätta stopp för. Folk kanske kommer tänka det är upp till var och en och bestämma men då kommer jag svara droger borde vara lagligt?? Näe, precis så kan man inte ha det.
Någonting måste göras åt detta, för att det här kommer slå tillbaka på de som skapade det i slutändan. Men samtidigt så kommer det också skada en massa folk påvägen.

Hoppas ni har fått er en tankeställare!


                                            

Ikväll är det CL!

Ikväll är det Champions League, bland de hetaste matcherna någonsin! Jag säger bara Chelsea - Juventus!
Självklart finns det fler bra matcher men för min del blir det Juve matchen. Vad säger ni om det? Vem tror ni vinner? Själv tror jag på en oavgjord match mellan legenderna. Det kommer bli väldigt spännande att se!

Ska nog ta de lungt ikväll, men jag kommer senare med nya och väldigt viktiga inlägg som jag bara måste få dela med mig.
Vi måste gå hand i hand i den mörka tunneln!




                            

GAZA! Dags att fundera?

Jag tänkte börja skriva om en stor händelse som påträffade den 27:e December 2008.
Påväg mot det nya året får världen skåda flera massaker på den Palestinska befolkningen i Gaza remsan. Frågade sig folk varför detta hände?? Det gjorde ni säkert, vad kom ni fram till är då näst kommande fråga??

Joo, Israel gör självförsvar mot "terrorist" rörelsen Hamas. Hur många gånger fick man inte höra det av median.
Fick man höra nått om det fängelse som Israel faktiskt hade tvingat Gaza folket att leva under 18 månader.
Nej, det fick man förstås inte! Utan Hamas attackerade den "oskyldiga" staten utan anledning.

Det är precis samma sak som om Norge skulle komma och omringa Skåne med hjälp av grannlandet Danmark, ingen mat får föras in, ingen tillgång till vatten och elen stängs ner. Vad skulle då Skåne göra åt saken? Stå och kolla på kanske? NEJ! De skulle försvara sig själva för att ta sig ur denna orättvisa situation!

Vad är då poängen med denna isolering?
Som de flesta kanske redan vet så blev Hamas demokratiskt valda av det palestiniska folket. Men det blev ju inte Israel glada över eftersom de trodde att det skulle bli annorlunda. De vill inte ha Hamas som styr över Palestina, för att dom gör motstånd och så ska det självklart inte vara. INGEN säger nej till Israel, för då jävlar. Då får man höra det mest använda ordet, Terrorister som bortförklaring till det hela. Här börjar då medias jobb, nu ska alla veta att Israel har sagt att Hamas = Terrorister. Precis samma sak med att, Nu gör Israel självförsvar.

Hur var det med att Hamas inte fick "smuggla" in vapen, men å andra sidan så får USA skicka ner hur mycket vapen som helst till Israel. Vart är rättvisan?? Demokratin?? Eller det kanske bara gäller ena sidan? Jo, så måste det nog vara.
 
Allt det här går längre bak i tiden då Israel fick ett antal områden och leva i, i Palestina år 1948. Israel nöjer sig inte utan vill ha mer mark, med tiden så fick dom det eftersom palestinierna var försvarslösa. Med USA på sin sida så gick det mycket lättare naturligtvis. Palestinierna vill nu helt enkelt ha tillbaka sina ägodelar och så ligger det till.

Med detta sagt så vill jag bara påpeka att Median är dagens och framtidens starkaste vapen som världen någonsin kommer att skåda och vi måste begripa vad detta kan innebära.

                                    

                                      OLAGLIGA VAPEN????

Välkommen till min nya blogg!

På den här bloggen kommer jag att försöka vara så kritisk som det bara går mot orättvisan!
Här redovisar jag allt som jag inte tycker är rättvist med hjälp av olika anledningar och andra hjälpmedel, samt källor som bekräftar det jag vill ha sagt. Det kan också handla om chockerande händelser som man inte kan hitta svar på.

Det kan handla om bland annat nyheter och andra orättvisor runt om i världen!

              
    

Följ min blogg med bloglovin
RSS 2.0